Stichting Specsavers steunt Markt 17

specsaversteuntPer verkocht montuur of hoortoestel doneert elke Specsavers-winkel automatisch een vast bedrag aan Stichting Specsavers Steunt. Zo wordt in een jaar tijd een mooi bedrag bijeen gespaard voor de begunstigde goede doelen, zowel landelijk als op plaatselijk niveau. In 2016 is Markt 17 het doel voor de Wageningse vestiging van Specsavers. Aan het einde van het jaar wordt gekeken hoeveel geld de winkel bijeen heeft gebracht. Dit kan 50/50 worden verdeeld over het landelijke en het plaatselijke doel, maar het kan ook anders worden verdeeld. Dat bepalen de klanten. In de meeste Specsavers-winkels staan twee spaarpotten, voor het lokale doel en het landelijke doel, waar een klant per aankoop symbolisch een muntje in kan doen. Naar mate er meer muntjes in het spaarpotje van het plaatselijke doel belanden, zal Markt 17 een hogere bijdrage ontvangen. De donaties per doel variëren tot nu toe van een paar honderd tot een paar duizend euro.

goldenticket_1140x323

Het is duidelijk dat Markt 17 profiteert wanneer er dit jaar veel mensen een montuur of hoortoestel bij Specsavers kopen. Dat het bedrijf Markt 17 een warm hart toedraagt heeft de plaatselijke vestiging nu al duidelijk gemaakt, door voor bezoekers van het inloopcentrum een aantal Golden Tickets beschikbaar te stellen. Deze tickets geven recht op 50% korting op een complete bril, of 25% korting om aan iemand anders weg te geven. Meer informatie daarover is te verkrijgen bij coördinator Jaap de Graaff.

Dit bericht werd geplaatst in Alles en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.