NLdoet-actie in Markt 17 op 12 maart

DSCN4319Het Oranje Fonds organiseert op 11 en 12 maart weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Met de actie zet het Oranjefonds de vrijwillige inzet van mensen in de spotlights en stimuleert iedereen om een aantal uren de handen uit de mouwen te steken. Stichtingen, zorginstellingen, scholen en sportverenigingen kunnen klussen plaatsen op de website van NLdoet en belangstellende klussers kunnen zich vervolgens voor een activiteit aanmelden. Markt 17 heeft ook een klus geplaatst en ontvangt een bijdrage van het Oranje fonds om het te kunnen organiseren. We willen op zaterdag 12 maart de binnentuin achter het inloopcentrum lenteklaar maken. We hopen tussen 9.30 uur en 14.00 uur met minimaal 6 vrijwilligers aan de slag te gaan. Aanmelden kan via de website van NLdoet of rechtstreeks bij Carla Kool. U bent van harte welkom om mee te doen.

Dit bericht werd geplaatst in Alles. Bookmark de permalink .