Mieke Korzilius exposeert in Markt 17

ExpositieMiekeVanaf 25 november is er in Markt 17 werk te zien van Mieke Korzilius. Het is de eerste keer dat zij exposeert. “Vier jaar geleden ben ik begonnen met schilderen, in acryl- en met aquarelverf”, vertelt ze. “De aanleiding om te gaan schilderen was dat ik iets wilde doen met kleur en de behoefte had om iets te scheppen. Sindsdien volg ik lessen bij diverse docenten bij de KWA in Arnhem. Daar kwam ik ook in aanraking met druktechnieken: etsen in verschillende materialen en monoprint. Mijn inspiratie haal ik uit de elementen: aarde, water, lucht en vuur. Ik mij laat leiden door mijn intuïtie waarbij kleur en gemengde technieken het beeld bepalen.  Het werk ontstaat onder mijn handen terwijl ik opensta voor wat zich aandient. Ik zoek balans tussen het ritme, gelaagdheid en eenvoud. Momenteel schilder ik vooral op doek en werk met monoprint.” Het werk van Mieke Korzilius is te zien op de dagen dat het inloopcentrum geopend is.

Dit bericht werd geplaatst in Alles en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.