Stem op Markt 17 voor 5 december

De Stichting Specsavers steunt lokale liefdadigheidsinstellingen, goede doelen en verenigingen. Voor Wageningen is ook Markt 17 aangemerkt als één van de beoogde doelen van de stichting. Per verkochte bril of hoortoestel draagt de lokale vestiging van Specsavers een vast bedrag af aan de stichting. Aan het einde van het kalenderjaar wordt bepaald welke doelen voor een donatie in aanmerking komen. Dat laat de Stichting vooral afhangen van het aantal stemmen dat op een initiatief is uitgebracht.

Klanten doneren in principe niet, maar geven symbolisch met een muntje in een spaarbox aan welk doel ze willen ondersteunen. Daarnaast kunnen er op de website van de stichting stemmen worden uitgebracht. Breng uw stem uit op Markt 17 en vraag ook aan zoveel mogelijk vrienden en kennissen om Markt 17 te steunen. Het kan nog tot 5 december.

Dit bericht werd geplaatst in Alles en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.