Schrijven voor Amnesty in Markt 17

Amnesty International organiseert op woensdag 2 december een schrijfmarathon in Wageningen. Vanaf 10.00 uur in de ochtend tot 22.00 uur in de avond zullen op verschillende plaatsen in de stad brieven worden geschreven voor mensen die om politieke redenen gevangen zijn gezet. Dat gebeurt overdag bijvoorbeeld in het Forumgebouw van de universiteit, binnen de scholengemeenschap Het Pantarijn en in de Bblthk. In de avond wordt er ook in Markt 17 geschreven. Een mooie combinatie. Eerst om 18.00 uur aanschuiven bij de maaltijd in Markt 17 en vervolgens van 19.30 uur bij een kop koffie of thee samen met anderen één of meer brieven schrijven. Voor deelname aan de maaltijd moet je jezelf wel even zoals gebruikelijk aanmelden via een telefoontje naar 0317-351979 of een e-mailtje naar info@inloopcentrumwageningen.nl.

Schrijfmarathon2

Dit bericht werd geplaatst in Alles en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Schrijven voor Amnesty in Markt 17

  1. Pingback: Schrijven voor Amnesty in Markt 17 - WDDS Wageningen De Digitale Stad

Reacties zijn gesloten.