Paul van Kempen toont bijzondere collages in Markt 17

Momenteel hangt er werk van poster-markt-17-paul-van-kempen-expositie in het inloopcentrum. Zijn serie kunstwerken bestaat uit collages waarvoor hij de gebruikte foto’s zelf maakte met een digitale fotocamera. Op de achtergrond zijn in kleurrijke stijl oeroude patronen verwerkt die herinneringen oproepen aan oude spirituele stammen van indianen, Inca’s, Thaise monniken en Aboriginals. Gecombineerd met foto’s van modern speelgoed van Lego Technics en Creator ontstaat er een bijzonder geheel met elementen uit de nieuwe en oude tijd. Paul werkt graag samen met een collega. Voor het maken van zijn collages maakt hij gebruik van digitale hulpmiddelen zoals een pc. Het werk van Paul van Kempen is te zien op de dagen dat het inloopcentrum geopend is, dinsdag, woensdag en vrijdag van 15.00 tot 21.00 uur en zondag van 15.00 tot 18.00 uur.

Dit bericht werd geplaatst in Alles en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.