Kerstpakketten uitgereikt in Markt 17

Stichting Vluchteling Onder Dak heeft op 19 december weer een kerstbijeenkomst voor haar cliënten gehouden in Markt 17. Het gaat om afgewezen asielzoekers die in afwachting zijn van de afhandeling van hun juridische procedure of die zich voorbereiden op een terugkeer naar hun land van herkomst. Voor deze mensen geldt dat zij geen aanspraak kunnen maken op opvang door de overheid. Zij hebben geen middelen van bestaan en om te voorkomen dat zij gedurende die periode op straat zwerven biedt Vluchteling Onder Dak in de regio Wageningen op bescheiden wijze hulp. De organisatie verstrekt leefgeld, regelt onderdak, waarborgt de toegang tot medisch noodzakelijke zorg en onderwijs voor leerplichtige kinderen. Om de kerst ook voor de cliënten van Vluchtelingen Onder Dak een lichtpuntje te laten zijn, werden 13 alleenstaanden en 6 gezinnen voorzien van een extra pakket met eerste levensbehoeften.

Dit bericht werd geplaatst in Alles en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Kerstpakketten uitgereikt in Markt 17

  1. Pingback: Wageningen De Digitale Stad | Kerstpakketten uitgereikt in Markt 17

Reacties zijn gesloten.