Caroline in ’t Veld zingt op 9 december in Markt 17

IMG_2665Op dinsdag 9 december komt Caroline in ’t Veld naar Markt 17. Zij zingt vanaf 15.00 uur door haar zelf gecomponeerde luisterliedjes begeleid door piano of accordeon. De entree is gratis. Caroline heeft onlangs de EP ‘Onvervuld Verlangen’ gemaakt. Wie haar liedjes mooi vindt kan na afloop van haar optreden voor 7,50 euro een exemplaar kopen. Wanneer je van tevoren al een indruk wilt krijgen van de liedjes die zij vertolkt kun je een beelden op YouTube bekijken. Bij ieder concert wordt ook een klein filmpje gemaakt, dat Caroline mogelijk voor clips bij haar liedjes gebruikt. Wie niet op het filmpje wil, krijgt uiteraard gelegenheid zich even buiten beeld op te stellen.

Meer informatie is te vinden op de website www.intveld.net.

Dit bericht werd geplaatst in Alles en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.