Digitale marktplaats voor Wageningen

Marktplaats.wdds.nl is een digitale marktplaats binnen Wageningen. Het is een initiatief van Carel Pieter van der Mast, een regelmatige bezoeker van Markt 17. Hij signaleert dat er veel goederen op de stort van de gemeente belanden, die eigenlijk nog heel goed bruikbaar zijn. Soms is er een kleine reparatie nodig. Met name voor huishoudens die van een minimum inkomen rond moeten komen kunnen die gereviseerde spullen nog van veel waarde zijn. Daar wil Carel Pieter met de website een oplossing voor bieden. De opzet van de site Marktplaats Wageningen is simpel. De bezoekers kunnen er snel en eenvoudig tweedehands goederen kopen en verkopen en gratis diensten aanbieden binnen de gemeente Wageningen.

Dit bericht werd geplaatst in Alles en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.