Burendag op 26 september

Op 26 en 27 september 2014 is het Burendag. Een dag waarop je gezellig samen komt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt. Het is een initiatief van het Oranje Fonds. Samen met Restaurant Colors, Terre des Hommes en Thea Vos Atelier besteedt inloopcentrum Markt 17 er op vrijdag 26 september aandacht aan. Zij hebben hun buren uitgenodigd om mee te doen. De dag start ’s ochtends na het samen drinken van een kop koffie met een burenactie. Die actie bestaat uit het samen opruimen en afvoeren van afval in de buurt, het opknappen van de achterpoort en steeg en het aanbrengen van verlichting.

burenDe lunch wordt gebruikt in Markt 17 en wordt verzorgd door Colors in samenwerking met vrijwilligers van het inloopcentrum. Na de middag is er de ruilbeurs in Markt 17. Ook daar is inbreng van de buren. Belangstellenden kunnen een gratis zeefdruk op een T-shirt of andere effen kleding laten maken door Thea Vos in haar atelier.

Dit bericht werd geplaatst in Alles en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.