Ruilbeurs in Markt 17 op 26 september

Op vrijdag 26 september wordt er weer een ruilbeurs georganiseerd in Markt 17.  De vrijwilligers Taat en Titia zijn al druk mee bezig met de voorbereidingen. Tussen 15.00 uur tot 17.00 uur kan ieder die dat wil spullen komen ruilen. De enige voorwaarde is dat de dingen die je voor een ruil aanbiedt in een goede staat moeten verkeren en schoon moeten zijn. Dat geldt in het bijzonder voor kleding.

posterruilbeursHet is inmiddels de derde ruilbeurs die in Markt 17 wordt gehouden. De vorige edities waren een succes. De spullen waarvoor geen interesse blijkt en die de eigenaar ook niet meer terug wil gaan naar Emmaüs of Terre des Hommes. Ook mensen die zelf niets te ruilen hebben zijn natuurlijk van harte welkom om even te komen kijken. Daar is ditmaal extra reden toe. De datum van de ruilbeurs valt samen met Burendag, een initiatief van het Oranjefonds waar Markt 17 ook op inhaakt. De buurvrouw van Markt 17, kunstenares Thea Vos, is bereid om tijdens de ruilbeurs op meegebracht effen textiel een mooie zeefdruk te maken. Ook heeft zij verschillende zeefdrukformaten beschikbaar voor de ruilbeurs.

Dit bericht werd geplaatst in Alles en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Ruilbeurs in Markt 17 op 26 september

  1. Pingback: Wageningen De Digitale Stad | Ruilbeurs in Markt 17 op 26 september

Reacties zijn gesloten.